🇩🇰😃ELSK Danmark ansætter daglig leder😃🇩🇰

ELSK Danmark har vokseværk. ELSK bevægelsen er gået fra at være et lokalt pionerprojekt i Aalborg til at have 20 forskellige ELSK-byer rundt omkring i landet. Denne udvikling er vi rigtig glade for og stolte af og drømmer samtidig om, at endnu flere byer må tage ELSK bevægelsen til sig i fremtiden. Bestyrelsen har hen over foråret og sommeren været på udgik efter en ny daglig leder i ELSK Danmark, som kan være med til at understøtte denne udvikling. Valget at faldet på 29 årige David Lundager.

Først og fremmest har David et stort hjerte for mennesker. Det er tydeligt at mærke Davids personlige motivation for at se ELSK bevægelsen lykkedes. Dernæst har David erfaring med ledelse og har arbejdet med frivillige i mange forskellige sammenhænge. I samme forbindelse er David ved siden af sin rolle i ELSK Danmark også præst i Projekt:KIRKE i Hjørring.

David kommer til at arbejde med ELSK-visionen med at engagere mennesker i at elske deres lokale byer med udgangspunkt i de tre værdier venlighed, hjælpsomhed og gæstfrihed. Dette sker ved at støtte de nuværende ELSK-byer og hjælpe nye på vej.

David er gift med Maria og sammen har de to drenge, Levi og Mathi, på henholdvis 4 og 2 år. David er tiltrådt som leder for ELSK Danmark pr. 1/8 2019.

Byd David hjertelig velkommen med LIKES OG DELING

På vegne af bestyrelsen, Peder Morre