Elsk Danmark Netværksdagen 2019

Elsk Danmark inviterer dig til Elsk Danmark Netværksdag 2019

Hvornår: Lørdag d. 27. april
Tid: 10.00 – 14.00
Sted: Nørrelandskirken
Døesvej 1, 7500
Holstebro
Pris: 50 kr.
SU: 14. april

Formålet med netværksdagen er at give medlemmer af Elsk Danmark netværket – og andre interesserede – en mulighed for at mødes, dele erfaringer og blive udrustet til at engagere danskerne i at elske deres byer med udgangspunkt i de tre værdier venlighed, hjælpsomhed og gæstfrihed.

Du vil som enkeltperson/team modtage undervisning og have tid til at planlægge den/jeres lokale Elsk Uge i september (14.- 21.- september)

I år vil fokus være Praktisk Hjælp (også kaldet 1:1). Hvad er Praktisk Hjælp?
Praktisk Hjælp er et koncept der er udviklet i flere elsk byer. Vi ønsker gennem Praktisk Hjælp at engagere mennesker i hjælpsomhed og gæstfrihed. Hjælpsomheds-dimensionen giver måske sig selv, fordi du som hjælper giver en hånd med noget praktisk såsom rengøring, ophængning af hylde osv. Men vi ser også en gæstfrihedsdimension, fordi det at åbne sit hjem op for andre mennesker er en måde at vise næstekærlighed.

Glæd jer til en inspirerende dag!

Læs mere og tilmeld dig på: https://elskdanmark.dk