Elsk Holstebro

Elsk Holstebro er startet af Holstebro OaseKirke. I december har de været på et kvindekrisecentre for at dele opmuntringsposer ud til kvinderne på centret.

Anne Marie der er initiativtager bag Elsk Holstebro fortæller: “Vi spurgte i menigheden om nogle kvinder ville lave en opmuntringspose til en kvinde på kvindekrisecentret. Der blev lavet 7 poser med forskellige forkælellsesting såsom shampoo, creme, chokolade.
Jeg kørte ud med poserne og afleverede dem til pædagogen der havde vagten. Hun kunne ikke lukke mig ind, da mange af de kvindelige beboer der er på centeret har skjult adresse, men fik lov at give det til pædagogen, der efterfølgende kunne dele poserne ud.


(Anne Marie er den smilende kvinde ved det røde bord:-)

Anne Marie fortæller: “Det gode ved vores tur til krisecenteret oplever jeg, er at vi for øjnene op for kvinderne i vores by, der må leve i skjul, for ikke at blive slået eller endda slået ihjel.  Samtidig, tror jeg på at den kvinde der laver en opmuntringsposer, sender bønner med til den kvinde der modtager”.